Serie: Contender

De uitverkorene

Print Friendly, PDF & Email

Aardig maar rommelig verhaal. De synopsis komt niet overeen met het werkelijke verhaal. Wel spannend. Jammer dat het einde zo’n domper was.

Een aantal kinderen worden plots uit hun eigen tijd en wereld weg gehaald en neergezet op een onbekende , gevaarlijke wereld. Wat zij daar moeten doen is nog onduidelijk.

Het hele idee achter …

Continue reading

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/de-uitverkorene-contender-1/

De uitdager

Print Friendly, PDF & Email

Een felle strijd tot de dood. Tieners die gedwongen om te doden of gedood te worden. Het speelt zich allemaal af in dit tweede deel uit de Contender serie van Taran Matharu. Opnieuw heeft hij een verhaal vol actie, verdriet  en heldendaden geschreven. Een waardig vervolg op ‘de uitverkorene’.

Cade, een van de mededingers uit …

Continue reading

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/de-uitdager-contender-2/

De overwinnaar

Print Friendly, PDF & Email

Opnieuw moet Cade vechten voor zijn leven, maar niet alleen voor dat van hem, maar ook voor die van zijn vrienden, en uiteindelijk ook voor de toekomst van de Aarde. Hij moet, samen met zijn vrienden, vechten tegen Aliens maar krijgen gelukkig hulp van een Romeins leger. Als dit gevecht gewonnen is, moeten zij in …

Continue reading

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/de-overwinnaar/

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }