Zwaarden van eer

Zwaarden van eer
Title: Zwaarden van eer
Originele titel: Winterbirth
Series Number: 1
Categorieën: ,
ISBN13: 9789022547472
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.38
Format: Hardcover
Er bestaat al eeuwen een wankele vrede tussen de clans van het Ware Bloed en de oude rassen. Maar als de winter nadert marcheren de legers van de Zwarte Weg zuidwaarts, voorbij de Vallei der Stenen waar ze ooit naar verbannen werden. De oorlog raast al snel onstuitbaar voort en overspoelt het land met dood en geweld. De clans zijn onderling hopeloos verdeeld en lijken een gemakkelijke prooi voor de soldaten van de Zwarte Weg, die eindelijk kans zien om wraak te nemen voor hun verbanning. Terwijl het zwaardgekletter steeds luider klinkt en de dorpen en steden branden, wordt duidelijk dat één man verantwoordelijk is voor al dit geweld: Aeglyss, wiens lust naar macht pas gestild zal zijn als hij zijn doel heeft bereikt...

Review:
Eindelijk dit boek uitgelezen, wat best wel een lange weg was. De namen van de karakters waren zo verwarrend dat ik de meeste tijd gewoon niet wist over wie ik nu weer aan het lezen was. Normaal gesproken heb je karakters in een verhaal waar je wat mee voelt. Niet in dit geval.

Ook de wereld was best lastig opgebouwd, regelmatig moest ik dan weer even de kaart raadplegen voor ik weer verder kon met het boek.
Tegen het einde van het boek was het me nog steeds niet duidelijk WAT er nu precies gebeurd was.

Weet niet zeker of ik het volgende deel ook ga lezen. Eerst maar eens iets anders.

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/zwaarden-van-eer-de-godeloze-wereld-1/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner