Witte zwanen, zwarte zwanen

Witte zwanen, zwarte zwanen
Title: Witte zwanen, zwarte zwanen
Auteur:
Genres: , ,
ISBN: 9789025854270
ISBN13: 9789025854270
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.83
Format: ebook
Eva stopt haar vingers in haar oren. Het is net of ze een beetje opgelucht is. Nu hoeft ze niet meer bang te zijn dat de oorlog komt. De oorlog is er al. Hoog boven haar hoofd. '... Steeds meer vliegtuigen begeven zich in westelijke richting...' Het radiobericht komt terug in Eva's hoofd. Het helpt niet dat ze haar vingers in haar oren heeft gestopt. Ze hoort de sirenes. Al gauw merken Eva en haar zusje dat het leven niet meer hetzelfde is, nu de oorlog is uitgebroken. Zeker voor Joden. En hoe moelijker en gevaarlijker alles wordt, hoe dapperder Eva! Maar zullen ze het redden op tijd te ontsnappen...?

Duidelijk voor een heel wat jongere generatie geschreven boek over de aanloop naar de oorlog in Nederland. Het vertelt het verhaal van een jong meisje in oorlogstijd. Het waren vooral korte verhaaltjes over hoe Eva, haar zusje Lisa en hun ouders omgaan met de dreigende oorlog en bezetting.

 

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/witte-zwanen-zwarte-zwanen/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }