Wachten op het Donker

Wachten op het donker
Title: Wachten op het donker
Auteur:
Serie:
Series Number: 6
Categorie:
ISBN: 9789025735456
ISBN13: 9789025735456
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 4.14
Als Ellen en haar vrienden enkele ‘wilde’ oorlogsweeskinderen redden uit de handen van de bezetters, krijgen ze een heel peloton achter zich aan. Als het hen dan toch lukt om hun veilige verblijfplaats, de Hel, te bereiken, gaan de kinderen ervandoor. Het wordt een helse zoektocht die het uiterste van hen vraagt. Terug in de Hel proberen ze wat tot rust te komen. Maar ze ontdekken ook sporen van de vijand. Een voedselverzamelactie loopt echter totaal uit de hand, een ware ramp wordt het. Zullen ze uit de handen van de vijand kunnen blijven?

De tieners proberen op een andere plek hun strijd tegen de bezetters van hun land voort te zetten, en komen in het plaatsje Stratton terecht. Daar worden ze overvallen, maar niet door soldaten, maar…. door een groep kinderen.

Lee heeft een kortstondige verhouding met een meisje buiten de groep. Zij lokt hem in de val, maar gelukkig blijkt Ellen hem gevolgd te zijn en kwam net op tijd om hem te redden.
Op weg terug naar Stratton ontdekken Lee en Ellen dat de kinderen die hen eerder hadden beroofd nu gevaar liepen om door de soldaten te worden gearresteerd. Samen met Lee probeert ze hen te redden.

Maar nu kwam de grote uitdagen. De tieners krijgen de verantwoording over 5 kinderen. .

Meer
Het uur van de wraak5
Een andre kant van vrijheid7
While I Live1

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/wachten-op-het-donker/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
@media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }