Vaelin Al Sorna

Vaelin Al Sorna
Title: Vaelin Al Sorna
Auteur:
Series Number: 1
Categorie:
ISBN: 9789024562824
ISBN13: 9789024562824
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 4.38
Format: ebook
'Hoewel hij nog geen dertig was, hadden zijn krijgsverrichtingen hem vele bijnamen opgeleverd. Voor de Waanzinnige Koning was hij het Zwaard van het Rijk, voor de mannen die hem volgden in de strijd was hij de Jonge Havik. Bij zijn Cumbraelijnse vijanden stond hij bekend als het Zwarte Lemmet en, maar daar kwam ik pas veel later achter, voor de raadselachtige stammen van het Grote Noordwoud was hij Beral Shak Ur, de Schaduw van de Raaf.' Zijn echte naam is Vaelin Al Sorna. Als dit verhaal begint, wacht hij in gevangenschap het duel in de arena af dat hem de volgende dag vrijwel zeker het leven zal kosten. Hij kijkt terug op zijn leven, door vele vragen gekweld. Waarom liet zijn vader hem op tienjarige leeftijd achter bij de Zesde Orde? Wat was de ware toedracht van het lot dat zijn ouders trof? Wie is de geheimzinnige Ene Die Wacht? En, vooral, zal Vaelin Al Sorna de arena overleven? Zo, vol beloften van actie en avontuur, begint de aangrijpende saga In de Schaduw van de Raaf.

Auteur: Anthony Ryan
ISBN: =”9789024562824″
Gem. Rating: 4.39
Mijn rating4
boekenplank: 2019, e-books, fantasy
Bookcrossing ID:

Review:
Mooi eerste boek van een serie.

Goed geschreven met ‘echte’ personages en een wereld waarin je kan geloven. De namen van de personages zijn op een uitzondering na wat lastig, maar daar is wel over heen te komen.

In dit boek, dat als een soort ‘flash-back’ is geschreven, waarin de protagonist een geschiedkundige zijn levensverhaal verteld.

Misschien geen echt grote literatuur, of diepdoordachte thema’s, maar gewoon goed.

Dit verhaal doet me verlangen naar meer van deze schrijver. Gelukkig volgen er nog een paar boeken.

Meer
Torenheer2
De Vuurkoningin3
Het vuur van de draak1
Het legioen van vlammen2

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/vaelin-al-sorna-in-de-schaduw-van-de-raaf-1/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
@media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }