Trojaanse Odyssee

Trojaanse Odyssee
Title: Trojaanse Odyssee
Serie:
Series Number: 17
Categorieën: ,
ISBN: 9789044313864
ISBN13: 9789044313864
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.95
Format: Paperback
Een mysterieus complot met huiveringwekkende gevolgen... Dirk Pitt heeft zojuist tot zijn schrik ontdekt dat hij twee volwassen kinderen heeft. Ze werken voor het onderwaterstation van de NUMA, voor de kust van Nicaragua. Als zijn dochter, een zeebioloog, en zijn zoon Dirk jr, een scheepswerktuigkundige, de oorsprong van een bruine smurrie die de oceaan teistert proberen vast te stellen, worden ze bedreigd door een woeste storm. Die koerst niet alleen hun kant uit, maar is ook op weg naar een luxueus drijvend hotel. Met de rest van de NUMA-ploeg storten Pitt en Al Giordino zich op een wanhopige reddingspoging. Maar wat ze in het kielzog van de storm aantreffen doet het natuurgeweld verbleken. Want in het Caribisch gebied is blijkbaar een maar al te menselijk kwaad aan het werk... Vol adembenemende actie en spanning, mag Trojaanse Odyssee het absolute hoogtepunt in het oeuvre van de grootmeester van de avonturenroman worden genoemd. Clive Cussler schreef een groot aantal bestsellers, waaronder Inferno op zee, Sahara, dat recent is verfilmd, Vuurijs, Gouden Boeddha en Witte dood. Cussler woont in Cape Cod, Massachusetts.

Review:
Dit 17e deel uit de Dirk Pitt serie is weer een typisch Cussler verhaal; makkelijk te lezen, ongeloofwaardig verhaal, grappig.

In dit verhaal maken we kennis met de twee volwassen kinderen van Dirk Pitt, kinderen waarvan hij het bestaan niet wist, tot ze voor zijn deur staan na het overlijden van hun moeder.

Meer
Het logboek1
Storm in Havanna23
Vuurijs3
De Storm10

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/trojaanse-odyssee/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
@media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }