Trisylia – de verschoven macht

Trisylia - de verschoven macht
Title: Trisylia - de verschoven macht
Serie:
Series Number: 2
ISBN13: 9789493275737
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.25
Format: ebook
Earin voelt zich alleen in zijn streven de chaos in Trisylia te voorkomen. Arvid en Silfer kiezen hun eigen pad. Nildes blinde overtuiging haar moeder te redden uit de klauwen van Walton maakt haar afstandelijk. Kan de oude bekende die ze tegenkomen hem helpen? Walton regeert met ijzeren vuist over zijn nieuwe gebied. De oude tovenaar Randall staat aan zijn zijde, maar voor hoelang nog? Zijn twijfels over Waltons leiderschap groeien met de dag. Lonack, de leider van de Fildy, verovert systematisch Tabir. In hoog tempo groeit hij uit tot een vijand die niet meer gestopt kan worden. In het koude noorden, Ethfal, sterft een gerespecteerd koning en een stamhoofd. Staan de juiste mensen op wanneer leiderschap verschuift, of leidt het tot een burgeroorlog? Is er nog hoop om het eens zo vredige Trisylia te redden?

Het was een tijd geleden dat ik het vorige boek heb gelezen, dus duurde het ook even voor ik de personages en het verhaal weer voor me had.
Over het algemeen genomen een goed verhaal, met een goede wereldbouw, maar ik vond de personages niet echt tot me spreken.

Later meer.

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/trisylia-de-verschoven-macht/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner