Toverslang

Toverslang
Title: Toverslang
Originele titel: Serpent Mage
Series Number: 4
ISBN: 9789024537396
ISBN13: 9789024537396
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 4.08
Format: Paperback
In Toverslang zet Haplo zijn ontdekkingstoch door de gespleten wereldrijken voort. Zijn pad voert ditmaal naar Chelestra, het Rijk van de Zee, dat geen werelbol maar een waterbol is waarin eilanden ronddrijven. Het is een plaats waar mensen, dwergen en elfen in vrede met elkaar hebben leren leven. Daar werken zij gezamenlijk aan immens project: het bouwxen van schepen warin zij kunnen overleven, omdat de zon die hen van warmte voorziet, langzaam van hun eilanden wegdrijft. Maar hun toekomst wordt bedreigd door de komst van de gigantishce drakeslangen die hun levenskracht putten uit de angst van anderen. Haplo mengt zich in de strijd tegen de slangen. Degene die deze titanenslag wint, zal niet alleen heer van Chelestra maar misschien zelfs heer van Poort des Doods worden???

Ik weet dat de auteurs beter kunnen, maar hier laten ze steken vallen. Het boek was minder dan leuk en kon me in het geheel niet boeien. Het boek is te lang en herhalend.

De serie wordt steeds moeizamer om te lezen.

Meer
Draken van de gevallen zon1
Vuurzee3
Chaosschepper5
De Erfenis van het Doodszwaard4

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/toverslang-de-poort-des-doods-4/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }