Terra Nova: Een verboden missie naar de aarde

Terra Nova
Title: Terra Nova
Originele titel: Terra Nova
ISBN13: 9789492702012
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.95
Format: ebook
***Genomineerd voor de Indie Awards 2017!*** In de nabije toekomst is de mensheid geëvacueerd naar planeet Centurion. Al decennia is de aarde verboden gebied, zodat ze zich voldoende kan herstellen voor rekolonisatie. Ver voordat het verbod afloopt, wordt in het geheim een missie naar de aarde uitgevoerd door de androïde PT1. Maar is de aarde klaar voor de bijzondere lading die zij meebrengt?

De mensen van Aarde zijn geëvacueerd en naar Centurion overgebracht. De Aarde is verboden gebied om zo tot rust te komen in de hoop dat het in de toekomst weer levensvatbaar is.
200 Jaar later besluiten een tweetal onderzoekers om een sonde/robot (PT1) op Aarde te laten landen om uit te zoeken hoe het er nu is. Eenmaal op Aarde doen ze een verrassende ontdekking, maar willen dat met niemand delen, om zo de planeet een kans te bieden.

Aardig verhaal, wel wat aan de korte kant. Had best wat uitgebreider gemogen. De personages zijn vrij vlak, maar in een boek met zo weinig pagina’s is er niet veel ruimte om uitgebreid aan karakterontwikkeling te doen.

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/terra-nova-een-verboden-missie-naar-de-aarde/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner