Spelevaren op Grote Planeet

Showboat World
Title: Showboat World
Genre:
Serie:
Series Number: 2
ISBN: 9789029069953
ISBN13: 9789029069953
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.86
Format: Mass Market Paperback
Tot zijn grote genoegen krijgt Apollon Zamp toestemming om met zijn gezelschap mee te doen aan een groots opgezet festival in het verre Mornune. Op dat moment slaat het noodlot toe. Door de machinaties van zijn aartsrivaal raakt Zamp zijn schip, zijn bezittingen, zijn gezelschap en zijn bemanning kwijt. Desondanks moet hij het festivalterrein tijdig zien te bereiken, maar hoe? En dan is er ook nog de mysterieuze schoonheid die hem – soms hinderlijk – vergezelt, en die zich maar niet laat wegsturen... Jack Vance’s Spelevaren op Grote Planeet speelt zich af op de gelijknamige wereld die vol wonderen en fabelachtige verschijnselen is. Apollon Zamp passeert op zijn reis met hindernissen ontelbare exotische culturen, volkeren, steden en stadstaatjes. Tot deze Vanceaanse traditie behoren ook de romans – ook wel de planetaire romans genoemd – die zijn verzameld in Tschai en Durdane.

Auteur: Jack Vance
ISBN: =”9789029069953″
Gem. Rating: 3.86
Mijn rating2
boekenplank: 2015
Bookcrossing ID:

Review:
Zo jammer dat Jack Vance’s verhalen zo heel erg wisselend van kwaliteit zijn. Heb me echt door dit verhaal moeten worstelen.

Ik geef 2 sterren.

No entries found for the "author" taxonomy.

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/spelevaren-op-grote-planeet/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
@media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }