Rebel

Rebel
Title: Rebel
Originele titel: Rebellion
Auteur:
Serie:
Series Number: 4
Categorie:
ISBN: 9789463490160
ISBN13: 9789463490160
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.79
Format: Hardcover
De Aarde leek onleefbaar na een nucleaire kernramp, maar de 100 hebben bewezen dat het weer veilig is. De mensheid probeert nu langzaam weer een bestaan op te bouwen. Tijdens de eerste gezamenlijke feestdag van de Kolonisten en de aardbewoners worden ze plotseling aangevallen door een onbekende groep mensen. De nieuwkomers moorden, plunderen en nemen kampbewoners gevangen. Ook Wells, Octavia en Glass worden meegenomen en komen in een sinistere sekte terecht, die maar één doel heeft: het 'genezen' van de Aarde... door alle andere bewoners te elimineren. Als Bellamy en Clarke erachter komen dat hun vrienden zijn ontvoerd, zweren ze hen terug te halen. Zonder dat ze het weten begint een race tegen de klok, want er staat hun vrienden een verschrikkelijk lot te wachten.

Een mooi boek, maar voegt niet echt iets toe aan de al bestaande drie boeken uit de serie.

Het blijkt dat de 100 niet de enige bewoners van de Aarde zijn. Er waren hier en daar nog wat groepen mensen die de ramp hadden overleefd, wat kansen biedt voor de toekomst. misschien lukt het de mensheid te overleven?
Het einde van het boek was een beetje cheesy.

Het boek is het beste te beschrijven als een sequeel op de trilogie en niet als deel er van.

Meer
De 1001
Dag 212
Thuis3

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/rebel-de-100-4/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
@media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }