Opal

Opal
Title: Opal
Serie:
Series Number: 3
ISBN: 9789401913751
ISBN13: 9789401913751
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 4.25
Format: ebook
Zelfs nu Katy en Daemon eindelijk helemaal voor hun liefde gaan, kunnen ze niet vrijuit gaan daten. Er komen allerlei andere obstakels op hun pad. Vrienden blijken ineens vijanden, en hoewel ze ook hulp krijgen uit onverwachte hoek, zijn ze hun leven verre van zeker. Maar ze houden stand. Ze moeten wel. Met 'Opal' zit je midden in het verhaal van Jennifer L. Armentrouts verslavende Lux-serie, de hotste fantasyserie van het moment.

En toch maar weer verder gegaan in deze serie, waarom… tja ik hou er niet van om halverwege te stoppen, hoewel dat bij deze serie toch iedere keer wel in mijn gedachten spookt.

Een hele lange opbouw naar een zeer matig einde, zo kan je wat mij betreft dit boek wel zien. Het was vooral meer van het zelfde. Heel erg voorspelbaar ook. Ook nu weer heb ik sommige pagina’s alleen maar snel gescand. De heleĀ romantiek-delen in het boek hadden wat mij betreft over geslagen kunnen worden.

Dit boek krijgt van de bibliotheken een leeftijd mee voor 15+ (misschien voor de S E X), maar dat kan ik me niet goed voorstellen.

Meer
Shadows0.5
Obsidian1
Onyx2

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/opal/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
@media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }