Morgen toen de oorlog begon

Morgen toen de oorlog begon
Title: Morgen toen de oorlog begon
Originele titel: Tomorrow, When the War Bega
Author:
Serie:
Series Number: 1
ISBN13: 9789025749552
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 4.05
Format: Paperback
Internationale bestsellerserie nu verfilmd! Zeven vrienden gaan een paar dagen kamperen in de wildernis. Als ze nietsvermoedend terugkeren in de bewoonde wereld, is alles dramatisch veranderd. Hun land is in oorlog, hun huizen zijn verwoest, hun familie gevangen genomen. Ze zijn vastbesloten om uit handen van e bezetter te blijven en hun leven terug te krijgen, en zo verandert hun geheime vallei in een guerrillabasis. Het gevecht om hun toekomst is begonnen. Ze hebben geen wapens. Er komt geen hulp van buitenaf. Ze zijn op zichzelf en op elkaar aangewezen. En iedereen om hen heen probeert ze te vermoorden... Met dit gegeven begint de bloedstollende spannende en bejubelde serie van John Marsden

Een prachtig boek, vlot geschreven en vol met actie. Ik had de film al eens gezien voor ik het boek ontdekte. Of eigenlijk de boeken, want er zijn nog meer delen en zelfs een spin-off serie.

Terwijl een groep tieners aan het kamperen is in ‘The Hell’, wordt het land bezet door een onbekende vijand. Pas na een paar dagen, als ze weer terug gaan naar huis, ontdekken de jongeren dit. Ze besluiten om tegen de vijand in het geweer te komen als zij zien wat er allemaal gebeurd.

 

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/morgen-toen-de-oorlog-begon-morgen-1/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner