Monsterlijk Regiment

Het monsterlijke regiment
Title: Het monsterlijke regiment
Genre:
Series Number: 31
ISBN: 9089681183
ISBN13: 9789089681188
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 4.16
Format: Paperback
Het begon als een bevlieging. Pollie moest als de wiedeweerga een jongen worden. Haren afknippen en een broek aantrekken was zo gebeurd. Leren om in het openbaar winden en boeren te laten en hoe erbij te lopen als een gorilla duurde wat langer... En nu is ze dan ingelijfd in het leger en ze is op zoek naar haar verdwenen broer. Terwijl er een oorlog woedt. Er woedt altijd wel een oorlog. Pollie en haar mederekruten zitten opeens midden in het gewoel, zonder een greintje oefening – en de vijand zit ze op de hielen.

Een aardig verhaal in de Schijfwereld reeks, maar het gaf me geen echte ‘klik’. Het boek is leesbaar en redelijk grappig.

Als alle mannen oorlog aan het voeren zijn, wat moeten de vrouwen dan doen? Blijven zij rustig thuis zitten wachtten tot de vijand komt? Polly denkt van niet. Zij verkleedt zich als jongen en probeert het leger in te komen. Het kan haar niets schelen dat haar Geloof het een Gruwel vindt als vrouwen zich als mannen kleden. Zij is op een missie. Het blijkt dat zij niet de enige is die een geheim heeft.

Meer
Dat wonderbare licht2
De Vijfde Olifant
Pyramides7
Houzzee21

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/monsterlijk-regiment-discworld-31/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }