Marune: Sterrenwereld 933

Marune: Alastor 933
Title: Marune: Alastor 933
Originele titel: Marune: Alastor 933
Auteur:
Serie:
Series Number: 1
Categorieën: ,
ISBN: 9062214312
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 4.03
Format: Paperback
De zwerver Pardero probeert te ontdekken wie hij was en wie zijn vijand is, de man die zijn geheugen gestolen heeft. Psychologen ontdekken dat zijn thuiswereld het geheimzinnige Marune is, een planeet beschenen door vier beweeglijke zonnen. Daar aangekomen wordt Pardero begroet als de Kaiark Efraim, heerser over het Rijk van de Schaduwen. Nu moet hij nog enkel zijn vijand ontdekken en er zijn veel kandidaten.

Review:
Op een ruimtehaven werd een jonge man gevonden, die aan geheugenverlies blijkt te lijden. Er was maar een mogelijkheid om hem te genezen van zijn geheugenverlies, en dat is op de hoofdplaneet van het Alastor-stelsel. Een reis die echter erg duur is. Om de reis te bekostigen wordt hij tijdelijk te werk gesteld in een werkkamp, waar hij ongeschoold arbeid krijgt te verrichten. De jongen, die de naam Pardero kreeg, probeert te ontdekken wie hij was en wie zijn vijand is, de man die zijn geheugen gestolen heeft. Psychologen ontdekken dat zijn thuiswereld het geheimzinnige Marune is, een planeet beschenen door vier beweeglijke zonnen. Daar aangekomen wordt Pardero begroet als de Kaiark Efraim, heerser over het Rijk van de Schaduwen. Nu moet hij nog enkel zijn vijand ontdekken en er zijn veel kandidaten.

Het verhaal was wat mij betreft niet super goed, maar ook niet super slecht. 3 Sterren dus.

Meer
De ogen van de overwereld1
De Moordmachine2
Throy3
Salven van de Klau9

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/marune-alastor-933/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
@media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }