Lambik Plastiek

Lambiek Plastiek
Title: Lambiek Plastiek
Genre:
Series Number: 347
Categorie:
ISBN: 9789002265358
ISBN13: 9789002265358
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.73
Format: Paperback
Wanneer onze vrienden een aangespoelde walvis die na het eten van plastic zwerfafval doodziek is redden, besluiten Lambik en professor Barabas een oplossing te vinden voor de plasticsoep in onze oceanen. Maar dat komt ter ore van Polly Ettileen, een plasticfabrikante die er een ongezonde liefde voor het materiaal op na houdt. Zij kaapt de uitvinding van de prof en past deze zodanig aan dat ze er de hele wereld mee in plastic kan veranderen. Gelukkig komen Suske en Wiske achter de snode plannen van Polly en ze zetten alles op alles om haar te stoppen. Wat volgt is een race tegen de klok vol verrassende wendingen. Kunnen onze vrienden plastic Polly stoppen? Suske en Wiske zijn niet de enige plastic vechters. Wereldwijd zijn verschillende organisaties en uitvinders op zoek naar een oplossing om de plasticsoep op te ruimen. Lees er meer over in het extra dossier bij deze strip.

Belerend en politiek correct over plastic. Dat plastic niet goed is, en dat we er beter aan zouden doen iets anders te verzinnen okay, maar om hier nu een Suske en Wiske album aan te wijden.
Een lage score van mij voor dit album.

Meer
De sonometer9
De Verloren Van Eyck351
De Zwijgende Zwollem (Suske en Wiske, #354)354

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/lambik-plastiek-suske-en-wiske-347/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }