Kruising met Nibiru

Kruising met Nibiru
Title: Kruising met Nibiru
Originele titel: Incrocio con Nibiru
Series Number: 2
ISBN: 9788835446712
ISBN13: 9788835446712
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 0.00
Format: ebook
BOEK 2/3 Een catastrofe van Bijbelse proporties staat op het punt onze planeet te overkomen. Maar deze keer zijn de aardbewoners niet alleen. Enkele bewoners van de planeet Nibiru staan hen bij en riskeren hun eigen leven om te proberen de verschrikkelijke natuurkrachten, die spoedig ontketend worden, tegen te houden. In deze tweede aflevering in de reeks ”De avonturen van Azakis en Petri” moeten onze twee sympathieke buitenaardsen al hun ervaring en hun ongelooflijke technologie inzetten om te proberen de gebeurtenis te voorkomen die al dramatisch werd aangekondigd in de vorige aflevering getiteld ”Terug naar de Aarde”. Wendingen, onthullingen en herinterpretaties van gebeurtenissen en historische incidenten houden de lezer met ingehouden adem en tot de laatste regel van deze roman in spanning.

Tijdens het lezen bekroop mij regelmatig het gevoel dat dit door iemand was geschreven tijdens een of andere schoolopdracht. Misschien kwam het door de vertaling, wie weet.

Het verhaal op zich was wel aardig. De Aarde dreigt weer eens vernietigd te worden door een van de satellieten van de planeet Nibiru. Deze planeet komt een keer per 3.600 jaar in onze regionen en veroorzaakt dan grote rampen. De laatste keer dat deze planeet en zijn manen passeerde was er de Zondvloed.

Gelukkig voor de mensheid waren er toevallig twee aliens op Aarde die konden helpen om dit probleem op te lossen.

Meer
Terug Naar de Aarde: De Avonturen van Azakis en Petri1

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/kruising-met-nibiru/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
@media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }