Kristallen hart

Kristallen hart
Title: Kristallen hart
Genre:
Serie:
Series Number: 1
ISBN: 9789463082891
ISBN13: 9789463082891
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 4.20
Format: ebook
Isa, de Hoeder van het Zielenhof, is ten einde raad. Nu een groep IJsDraken zich heeft afgesplitst van de Drakenburcht, is het in stand houden van het ijs, waarin mensen die aan het eind van hun levensdagen zijn worden ingevroren, een probleem geworden. Isa ziet letterlijk het hof in elkaar storten. De groep Draken weigert echter te hulp te schieten. De Aos Si´ hebben het kind van Borak en Nora gewisseld met een van hunzelf. Borak en Nora besluiten het kind, ondanks hun verdriet, op te nemen in het gezin om de wraak van het Andervolk te voorkomen. Het kind groeit op zonder weet van zijn anderszijn. Tot hij wordt opgeroepen door zijn eigen ras... Fenna gaat op studie bij de IJsDrakenburcht. Vanaf het moment dat ze voet zet in dit ijzige land voelt ze instinctmatig dat er iets niet klopt. Een oud kwaad roert zich...

Review:
Het avontuur van Fenna gaat in dit boek verder.

Hoewel zij al een Drakenzieler is, wordt Fenna uitgenodigd om een jaartje stage te lopen op de ijs
sDrakenburcht. Zij wil dolgraag andere gebruiken leren kennen en gaat daarom in op dit aanbod. Ze had niet verwacht dat het daar zo heel anders zou zijn dan ze gewend was.
Fenna probeert haar draai te vinden, maar merkt dat haar niet alles wordt verteld door Meester Lugus. Er is van alles mis met de ijsDrakenburcht, een groep IJsDraken heeft zich afgesplitst van de burcht, maar waarom wordt haar niet duidelijk. Wat zijn de Aos Si van plan? Eén van haar vrienden blijkt niet te zijn wie hij voorwendt te zijn.

Ook in dit boek weet de schrijver de lezer in zijn greep te houden. Zelf vond ik het boek ook prettiger dan de vorige serie. Alle karakters hebben goede diepgang, zelfs het draakje Zot.

Ook al is het niet nodig om de eerste serie (Drakenzieler) gelezen te hebben, raad ik het wel aan.

(Halve punt bijtelling voor het draakje Zot)

Meer
Kristallen Ziel2
spiegelgeest1
sluimergeest3

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/kristallen-hart-drakenijs-1/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }