Koninkrijk van As

Koninkrijk van As
Title: Koninkrijk van As
Originele titel: Kingdom of Ash
Genre:
Series Number: 7
ISBN: 9789402312553
ISBN13: 9789402312553
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 4.61
Format: ebook
Het epische slotdeel van de Glazen troon-serie! Aelin is gevangengenomen door de Fae-koningin. Ze is opgesloten op een geheime locatie, zonder enige hoop op ontsnapping. Terwijl zij maandenlang martelingen ondergaat, vervolgen haar vrienden hun eigen weg – in Aelins afwezigheid is het aan hen om hun moederland te verdedigen. Maar gelukkig blijft Rowan zoeken naar zijn verloren liefde. Aelins lot hangt af van haar kracht om zichzelf te bevrijden en te vechten in de ultieme strijd om haar leven. Sommige verbintenissen zullen sterker blijken dan ooit, andere zullen verloren gaan. Eén ding is zeker: alle mysteries rondom Aelin en haar koninkrijk zullen voor eens en altijd onthuld worden.

ik ga er niet te veel woorden aan vuil maken, dit is wat ik dacht over dit boek.

Veel in dit boek was een herhaling van eerder. De ruim 900 pagina’s hadden makkelijk tot zo’n 500 terug gebracht kunnen worden en toch het hele verhaal vertellen. Nu hebben we beschrijvingen van hoe bepaalde personen van de ene naar de andere plaats reizen, en herhaalde gevechtsscenes. Ook de ‘romantische’ belevenissen hadden niet zo uitgebreid geschreven hoeven worden.

Zoals een andere reviewer op GoodReads al schreef waren vooral de eerste en laatste 100/150 pagina’s het meest aansprekend. Verder was het vooral een aaneenschakeling van gevechten, maar niet echt een plot in het verhaal. Het verhaal lijkt eerder bedoeld om een en ander af te sluiten.

Meer
De glazen troon1
De donkere kroon2
Erfgenaam van Vuur3
Koningin van de Schaduw4

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/koninkrijk-van-as/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }