Komt een vrouw bij de h@cker

Komt een vrouw bij de h@cker
Title: Komt een vrouw bij de h@cker
Auteur:
ISBN: 9789089752925
ISBN13: 9789089752925
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.15
Format: Paperback
Iedereen klikt wel 's argeloos een linkje aan op een website. Steeds vaker heeft dit schokkende gevolgen. Opeens staan er honderden gestolen auto's op je naam, wordt je bankpas geblokkeerd en bonzen deurwaarders op je deur. Tot overmaat van ramp houdt de politie je aan voor delicten die je niet gepleegd hebt. Welkom in de wereld van de identiteitsfraude. Alleen in Nederland en Vlaanderen zijn dagelijks vele honderden mensen het slachtoffer van deze vorm van criminaliteit. Hun aantal groeit razendsnel. Justitie staat met de handen in het haar. In 'Komt een vrouw bij de h@cker' toont Maria Genova aan dat je geen bijzondere talenten hoeft te hebben om alles over iemand te weten te komen, om leningen op zijn naam af te sluiten of om te zorgen dat de verkeerde persoon in de gevangenis belandt. Voor haar boek laat Maria Genova zich hacken. Met een onthutsend resultaat. Ook begeeft ze zich zelf op het schimmige hackerspad. Na een schokkende, maar soms ook hilarische zoektocht op het randje van de privacy, kijk je met heel andere ogen naar je computer. Het boek eindigt met talloze tips van experts om identiteitsfraude te voorkomen.

Dit boek eindelijk uitgelezen.

Niet direct een leesboek, maar meer een boek dat je laat zien hoe gemakkelijk je slachtoffer kan worden van identiteitsdiefstal. Zeker door het vele gebruik van internet en het gemak waarmee belangrijke data wordt opgeslagen op computers.

Eye-opener

Meer
Het duivelskind

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/komt-een-vrouw-bij-de-hacker/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }