In dienst van de Godin

In dienst van de godin
Title: In dienst van de godin
Genre:
Series Number: 2
Categorieën: ,
ISBN: 9789027467553
ISBN13: 9789027467553
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.61
Format: Paperback
Het lot van de wereld rust op de schouders van de meesterdief Althalus. Bijgestaan door een sprekende kat, een verwende prinses, een barbaarse krijger en een bedeljongen moet Althalus voorkomen dat de kwade god Deave en zijn handlangers de wereld vernietigen. En mocht er zich in de wirwar van intriges, veldslagen, ingenieuze diefstallen en magische tijdreizen ook nog een kans voordoen om een fortuin te vergaren, dan is dat mooi meegenomen.

Vele mensen geven aan dit een goed boek te vinden. Vond het zelf een verwarrend boek, waarbij plannen die in de ene alinea gemaakt werden al in de volgende alinea plaats gevonden had.

Het huis met de magische vensters en deuren speelt een zeer grote rol in het verhaal, en dit helpt uiteindelijk in het verslaan van Ghend.

Er is zo’n veelheid aan personages, dat het lezen van deel 1, waar de personages worden voorgesteld, een must is.
Dit is wat mij betreft een mindere fantasy-serie dan andere die ik ooit gelezen heb, en zal het zeker niet aanraden.

Apart detail is dat de hoofdstuk-nummering in dit boek gewoon verder gaat waar het bij deel 1 is gebleven.

Meer
De voorspelling1
Tovenaarsgambiet3
Het lied van de orbus4
Eindspel5

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/in-dienst-van-de-godin-de-kronieken-van-de-eerste-ijstijd-2/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
@media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }