In de branding

In de branding
Title: In de branding
Auteur:
Genre:
ISBN: 9789010031853
ISBN13: 9789010031853
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 5.00
Format: Paperback
De vader van Albert van Duinen is agent van de post van de reddingsmaatschappij in Ter Heyde en de vader van Wouter Zeeman is schipper van de reddingsboot Prinses Margriet. De twee jongens mogen mee op een oefentocht van een nieuwe reddingsboot, een ervaring die ze nit snel zullen vergeten!. Als Albert na een verblijf in Amerika terugkeert moet het vliegtuig waarmee hij reist een noodlanding maken op zee. Geheim agenten hadden pogingen gedaan een Pools echtpaar te overmeesteren en daarmee alle inzittende van het vliegtuig in levensgevaar gebracht. Er moet een reddingsactie op volle zee op gang komen.

Een vliegtuig maakt gedwongen een noodlanding op zee, omdat geheim agenten een poging hebben gedaan een Pools echtpaar te overmeesteren. Dat het toestel hierdoor in gevaar komt, is duidelijk, en snel wordt er een reddingsactie opgezet.

Een boek geschreven voor de jongere lezer, met de typisch voor Norel de aanwezige Christelijke insteek.

Gedateerd.

Meer
Vuur en Vlam2
Eerste Wacht1
Dagwacht3
Met de rug tegen de muur1

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/in-de-branding/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }