Het zevende sacrament

Het Zevende Sacrament
Title: Het Zevende Sacrament
Originele titel: The Seventh Sacrament
Serie:
Series Number: 5
ISBN: 9789026126963
ISBN13: 9789026126963
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.79
Format: ebook
Op een plein op de zuidelijkste van de zeven heuvels van Rome ligt Villa Malta. Een van de sleutelgaten van de villa biedt een spectaculair uitzicht op de koepel van de St. Pieter. De zevenjarige Alessio Bramante kijkt elke dag op weg naar school even door het sleutelgat. Maar op een dag verdwijnt hij spoorloos in de catacomben te midden van de resten van een Mithraïsche tempel. Veertien jaar later duikt in een relikwieënkastje in een klein museum langs de Tiber een T-shirt op van Alessio, waarop op onverklaarbare wijze verse bloedvlekken verschijnen. Het shirt ligt echter achter glas, dus niemand begrijpt hoe de vlekken erop komen.

Interessante plot. Lastig dat sommige hoofdstukken opeens 14 jaar terug in de tijd gaan. Wel ingewikkeld. Goed om te zien dat de karakters in de opeenvolgende delen steeds meer groeien.

Het einde was een verrassing voor me.

No entries found for the "author" taxonomy.

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/het-zevende-sacrament/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
@media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }