het vierde alternatief

Het Vierde Alternatief
Title: Het Vierde Alternatief
Auteur:
Serie:
Series Number: 3
ISBN: 9789461934482
ISBN13: 9789461934482
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 4.00
Format: ebook
De kennis uit de schijven is ongehoord. Enkele bijzondere wetenschappers helpen de ontdekkers. Met tastbare bewijzen wil men de wereld duidelijk maken dat het anders moet in de toekomst. Een machtige orde kan deze veranderingen niet accepteren en opent de strijd. Op hetzelfde moment vinden de eerste natuurrampen plaats.

Mooi einde van een trilogie die zo’n 1.500 jaar terug begon. Is het fantasy, science-fiction, een thriller? Eigenlijk van alles wel een beetje.

Jammer dat er ook in dit deel weer de nodige fouten zaten, en zelfs een misvormd stuk tekst. De auteur beloofde het stuk op te sturen, maar tot dusver is dat niet gebeurt.

Dit is geen serie die je zomaar eventjes leest. Er gebeurt het nodige in alle drie de boeken, en soms heb je wel eventjes de tijd nodig om dat op je in te laten werken.

Meer
Het kleed van Edessa1
De bevrijding van Diogenes
De Vierde Schijf2

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/het-vierde-alternatief-plooiers-trilogie-3/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }