Het verraad

Het verraad
Title: Het verraad
Genre:
Series Number: 1
Categorie:
ISBN: 9789024509669
ISBN13: 9789024509669
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.89
Format: Audiobook
Een legende in het rijk Tallinor verhaalt van de oppermachtige magiër Orlac, die ooit de wonderschone stad Carembosch moeiteloos in puin legde. Om te voorkomen dat dit ooit nog eens gebeurt, is het hoofdinquisiteur Goth belast met de taak geen enkele ontluikende vorm van magie tot wasdom te laten komen. Met inzet van barbaarse praktijken is hem dat tot dusver aardig gelukt. Maar in een dorpje ver van de koninklijke hoofdstad, ver buiten het zicht van de hoofdinquisiteur, zondert de onbekende jonge klerk Torkyn Gynt dagelijks onder ongekende magische krachten - ook die van op afstand kunnen genezen - die in hem razen.

Bijna 2 maanden over gedaan om dit (audio)boek uit te krijgen. Ligt zeker niet aan het verhaal als ik de overige recensies mag geloven, maar aan de verteller van de audioboek uitgave. Het lukte me niet om langer dan 10-20 minuten per keer te luisteren.

Op zich een goed verhaal, met een goede karakters, die allemaal ook goed uitgewerkt waren.

Ik wil dit boek een tweede kans geven als ik ooit de ebook of papieren versie kan vinden.

Meer
Wraak2
Eindbestemming3

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/het-verraad/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
@media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }