Het verlaten slagveld

Het verlaten slagveld
Title: Het verlaten slagveld
Originele titel: The Stricken Field
Auteur:
Genre:
Series Number: 2
Categorieën: ,
ISBN: 9026973438
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 4.00
Format: Paperback
Deel 2 in de serie 'De kronieken van het verbroken protocol' In dit vervolg wordt beschreven hoe het verzet wordt georganiseerd, geleid door Koning Rap van Krasnagar. Rap probeert een bondgenootschap te sluiten met de magirs die niet onder Zinixo's invloed staan. Intussen trekken plunderende gnomen door het rijk en houden Raps dochter gegijzeld en zit ook Zinixo niet stil. Hij wordt steeds machtiger en uiteindelijk vindt een confrontatie plaats tussen de partijen.

Dit boek komt wat moeizaam op gang. Pas wanneer de personages geherintroduceerd zijn, slaagt Duncan erin om een meeslepend fantasy-epos op te bouwen dat de moeite waard is.

Er gebeurt veel in dit verhaal, zodanig dat ik af en toe eventjes kwijt was wie en wat er speelde in het boek. Diverse verhaallijnen, die waarschijnlijk in een van de volgende delen bij elkaar zullen komen.

Ps. In het Nederlands lijkt dit deel 2 te zijn, maar in het overzicht op www.goodreads.com wordt het Engelse boek als #3 beschouwd.

Meer
De vierde magister4

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/het-verlaten-slagveld-de-kronieken-van-het-verbroken-protocol-2/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }