Het verborgen raadsel

Het verborgen raadsel
Title: Het verborgen raadsel
Categorieën: ,
ISBN: 9789022993590
ISBN13: 9789022993590
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.13
Format: Paperback
Een groep ouderejaars studenten filosofie heeft zich ingeschreven voor een college Logica en Argumentatieleer. Bij het eerste college worden ze verrast door de onorthodoxe wijze van lesgeven van professor Williams. Hij heeft één opdracht voor ze. Aan de hand van tips en hun eigen logica moeten ze een fictieve zaak van een vermist meisje oplossen. Wanneer dit niet lukt binnen de zes weken die de cursus duurt, zal het meisje vermoord worden. Drie van de studenten, Mary, Brian en Dennis, raken steeds meer geobsedeerd door het raadsel. Zeker als blijkt dat de zaak gebaseerd is op een vermissing van jaren terug. Ze vermoeden dat Williams iets voor ze achterhoudt en weten niet meer wie of wat ze moeten vertrouwen. Hoe meer de drie zich in de zaak vastbijten, hoe meer de scheidslijnen tussen fictie en werkelijkheid vertroebelen en des te gevaarlijker de situatie voor hen zelf wordt.

Grappig verhaal over een mogelijke moord op een vrouw als deze niet binnen 6 weken gevonden word. (niet dat een moord grappig is, natuurlijk)

aan het eind van die periode blijkt het om een experiment te gaan.

Snel te lezen, korte hoofdstukken. Wel een beetje chaotisch.

 

 

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/het-verborgen-raadsel/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }