Het omgekeerde Land

Het omgekeerde Land
Title: Het omgekeerde Land
Genre:
Series Number: 336
Categorie:
ISBN: 9789002257209
ISBN13: 9789002257209
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 4.07
Format: Paperback
Wiske is erg jaloers als Suske er een nieuw speelkameraadje op na houdt. Om stoom af te blazen maakt ze een lange wandeling in het bos en daar ontmoet ze een bijzondere vleermuis. Deze stelt haar voor om zelf ook een nieuw vriendje te maken en neemt haar mee naar sprookjesland. Maar daar zijn vreemde dingen aan de hand. Het is er erg somber en de sprookjesfiguren lijken zichzelf niet te zijn. Bovendien blijkt haar nieuwe vriendin, prinses Elisa, twee gezichten te hebben. Ze besluit Wiske voor altijd bij zich te houden. Tot overmaat van ramp raakt Wiske zélf onder de invloed van de vreselijke vloek die over sprookjesland hangt waardoor ze vreemd verandert.

Review:
Aardig verhaal, maar haalt het niet bij de oudere verhalen. Had 4 sterren kunnen krijgen, maar naar mijn gevoel is het einde een beetje te snel geschreven, alsof de tekenaar opeens tot de ontdekking kwam dat het album al bijna vol was, en er nog snel een ontknoping moest volgen.

Eindelijk Wiske eens anders dan haar standaard jurkje.

Meer
De wrede wensput348
Nacht van de Narwal350
Team Krimson352
De Scheve Schot355

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/het-omgekeerde-land-suske-en-wiske-336/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
@media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }