Het Lied van de Grotten

Het lied van de grotten
Title: Het lied van de grotten
Originele titel: The Land of Painted Caves
Auteur:
Series Number: 6
Categorieën: ,
ISBN: 9789022999202
ISBN13: 9789022999202
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.35
Format: Hardcover
De vele fans van Jean Auel komen eindelijk te weten hoe het verdergaat met Ayla, Jondolar en hun dochtertje Jonayla. De saga gaat verder met de opleiding die Ayla geniet tot Zelandoni, een spiritueel leider en genezer. Ayla wordt de acoliet van de Zelandoni van de Negende Grot en ze begint aan een reeks intensieve reizen die deel uitmaken van haar heilige training. Ze worstelt om de juiste balans te vinden tussen haar spirituele roeping en haar taak als jonge moeder, en hierdoor komt haar relatie met Jondolar onder spanning te staan. Wederom weet Jean Auel haar talent voor het vertellen van verhalen en het creëren van boeiende personages te combineren met een opmerkelijke herschepping van het leven zoals het tienduizenden jaren geleden door de mens werd geleefd. Het leefgebied, de schuilplaatsen, de verlangens, het geloof, de creativiteit en het dagelijks leven van de Zelandoniërs zijn allemaal net zo echt als de werkelijkheid die de lezer dagelijks op het nieuws ziet. Het lied van de grotten is een briljante prestatie van een van de meest geliefde schrijvers ter wereld.

Review:
heel veel herhaling van wat al eerder is verteld. hoe vaak moeten wij lezen dat Ayla een accent heeft, of over haar geschiedenis lezen. Toch was het wel een mooi boek, met een naar mijn idee een te open einde. Wordt Ayla uiteindelijk toch de Eerste Onder Hen Die De Moeder Dienen? Wat gebeurt er verder met de acoliet die zich voordeed als Geroepene.

Wie weet, misschien toch nog een 7e deel?

Meer
De Mammoetjagers3
The Plains of Passage4
Een vuurplaats van steen5

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/het-lied-van-de-grotten-de-aardkinderen-6/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }