Het Lederen Monster

Het Lederen Monster (Suske en Wiske, #335)
Title: Het Lederen Monster (Suske en Wiske, #335)
Series Number: 335
Categorie:
ISBN13: 9789002259715
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.00
Format: Paperback
Wanneer Anne-Marie van Zwollem naar een congres gaat in het buitenland, neemt Sidonia de leiding over haar psychologisch centrum in handen. Ze krijgt meteen een zeer belangrijke patiënt over de vloer, Cédric Catenaccio. Deze stervoetballer is zwaar depressief en heeft een balfobie. Sidonia boekt mooie resultaten met haar therapie en de sportman lijkt te herstellen. Maar Cédric sleurt een donker geheim met zich mee.

Review:
Toegegeven, het is een kinderboek, maar zelfs dan was het een flinterdun verhaal. Misschien is het waar wat ze zeggen dat vroeger alles beter was, maar in het geval van de Suske en Wiske verhalen ga ik toch denken dat dat ook echt waar is.

Een topvoetballer geeft meer uit dan dat hij binnenkrijgt, en wordt uiteindelijk door een Chinees goksyndicaat gedwongen om zijn club te laten verliezen. Na enige tijd heeft hij zijn schulden afbetaald, maar kan toch niet stoppen. Na verloop van tijd wordt hij door zijn club ontslagen en ontwikkeld een angst voor voetbal. Uiteindelijk komt hij in een kliniek terecht die (tijdelijk) door Suske, Wiske en Tante Sidonia wordt gerund. Zij helpen hem van zijn angst af, maar er gebeurt nog meer.

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/het-lederen-monster-suske-en-wiske-335/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner