Het Dolende Schip

Het dolende schip
Title: Het dolende schip
Auteur:
Genre:
Serie:
Series Number: 5
ISBN: 9789029066723
ISBN13: 9789029066723
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 4.20
Format: e-book
In dit tweede deel van de sage De boeken van de Levende Schepen is het levende schip Vivacia nog steeds in handen van de piraat Kennit. Terwijl Beijerstad wordt belaagd door de satraap en zijn huurlingen, maken Althea Vesrit en Bresker Trell de Paragon vaarklaar - het blinde, vroeger dolende en nu waanzinnige levende schip dat al dertig jaar op het strand ligt.

\Het Dolende Schip s het vervolg op Het Magische Schip.

Het levende schip ‘Vivacia’ van de Vestrit familie, is door de zelfbenoemde Koning der Piraten, Kennit, ingenomen.
Wanneer Althea ontdekt dat het schip dat ze had geërfd is veroverd, vertrekt ze met Bresser Trell en het levende schip Paragon om het terug te veroveren van de piraten.

Er lopen meerdere verhaallijnen tegelijk door dit boek, waardoor het soms even warrig om te lezen is. Er is de verhaallijn van Vivacia, Wintrow, Althea, haar zus en nicht, en nog meer.
Langzaam begin ik de haat die ik in het vorig deel had ten opzichte van het meisje Malta om te zetten in bewondering.

Meer
Assassin's Apprentice1
Moordenaar des konings2
De Moordenaar van de Nar14

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/het-dolende-schip-de-boeken-van-de-levende-schepen-2/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }