Het Bittere Begin (Ellendige avonturen, #1)

The Bad Beginning
Title: The Bad Beginning
Genres: ,
Series Number: 1
ISBN: 9789021617930
ISBN13: 9789021617930
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.99
Format: Hardcover
Beste lezer, Ik moet helaas waarschuwen dat dit een erg onplezierig boek is. Het gaat over drie kinderen die door rampspoed achtervolgd worden. In dit boek alleen al krijgen ze te maken met een smerige schurk, kriebelkleren, een noodlottige brand en koude pap voor het ontbijt. Het is mijn droeve plicht om hun lotgevallen op te schrijven. Maar jij kunt dit boek natuurlijk wegleggen en iets gezelligs gaan lezen - als je daar van houdt. Lemony Snicket

Review:
Laten we vooropstellen dat ik weet dat dit een kinderboek is. Een soms wat duister kinderboek, maar toch een kinderboek. Waarom ik het dan toch gelezen heb. Wel, het werd me aangeraden. Aangeraden omdat ik ook Harry Potter heb gelezen. Nou, dit boek en de Harry Potter wereld staan zo ver van elkaar dat het gewoon niet te beschrijven is.

Veel woorden die voor doelgroep misschien te moeilijk waren, worden door de schrijver in het boek uitgelegd. Schrijfstijl is niet bijzonder te noemen.

Er was heel weinig in dit boek dat ook maar een beetje leuk was. Ik zal in ieder geval geen andere delen uit deze serie lezen.

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/het-bittere-begin-ellendige-avonturen-1/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
@media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }