H@ck Het instituut

H@ck
Title: H@ck
Auteur:
Serie:
Series Number: 1
ISBN: 9789000366309
ISBN13: 9789000366309
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 4.00
Format: ebook
In de Bange Jaren stond de Derde Wereldoorlog op het punt van uitbreken en de aarde dreigde intussen ten onder te gaan aan het veranderende klimaat. Economische groei was het enige dat telde. Gelukkig ontstond er een tegenbeweging. Steeds meer mensen begonnen op eigen houtje duurzame projecten te ontwikkelen en maakten zich hard voor een betere wereld: sinds de Grote Ommekeer gaat het weer beter met de aarde. Het resultaat is een ideale wereld, volgens de vijf nieuwe leiders. Maar als je je niet aan hun regels houdt... Wanneer Holden Winters een oude bunker ontdekt met spullen uit de Bange Jaren, heeft dat grote gevolgen. De smaak van ananas uit blik overtreft alle vita en shakes die hij ooit geproefd heeft. En de vuurpijlen die hij vindt en afsteekt tijdens Happy Day zijn veel mooier én vooral echter dan de kunstmatige vuurwerkshow die elk jaar georganiseerd wordt. Maar Holden blijft niet ongezien en wordt opgepakt door de handhavers. Die zijn echter iets heel anders met hem van plan dan hij had verwacht. Holdens zus Prissy ontvangt intussen mysterieuze berichtjes van een onbekende op haar camphone. Hoe kan het dat de afzender alles van haar weet, maar zij niets van hem? En waarom heeft ze het gevoel dat er iets niet klopt aan de arrestatie van Holden?

Wat een geweldig boek van de schrijfster van o.a. Boy7
De mensheid leeft in de Bange Jaren waarin de 3e Wereld Oorlog op punt van uitbreken staat. De Aarde dreigt ten onder te gaan door het overmatige gebruik van de natuurlijke bronnen.

Steeds meer mensen begonnen op eigen houtje duurzame projecten te ontwikkelen en toen de Grote Ommekeer kwam ging het al snel beter en leeft men in een ideale wereld. De mensen eten nu voedsel uit een printer, vuurwapens zijn verboden.

Korte hoofdstukken, die lekker weg lazen en waardoor je voor je het weet zomaar een uur verder bent. Veel plottwists.

Meer
Boy 7
Test
Virus

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/hck-het-instituut-hck-1/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
@media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }