Grof geschut op schateiland

Grof geschut op schateiland
Title: Grof geschut op schateiland
Genre:
Serie:
Series Number: 48
Categorie:
ISBN: 906056832X
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.45
Format: Hardcover
'Ga naar Schateiland en hou een bungalow in de gaten,' luidt de opdracht die Bob Evers krijgt. De naam van de eigenaar is onbekend. Waarom het huis in het oog moet worden gehouden blijft vooralsnog duister. Juist door het ontbreken van basisinformatie lopen de zaken in een ijzingwekkend snel tempo geheel uit de hand. Bob geeft zich uit voor makelaar, wordt in het nekvel gegrepen en opgesloten in een kledingkast. Jan Prins verschanst zich eerst achter een steiger en vervolgens in een soort bijkeuken en raakt verslingerd aan een blauwe afvalzak waar hij niet van wil wijken. Arie Roos is getuige van een schietpartij tussen een inwoner van Palmeiland en drie schertsverhuizers die leidt tot een indrukwekkende serie onlusten, kloppartijen, botsingen en misverstanden te land en te water. Hij verovert een doos met een bijzondere inhoud en ontdekt wie verantwoordelijk is voor de onlusten die honderden bewoners, toeristen en relschoppers op de been brengen. Het spoor leidt naar een piratenschip dat door Bob en Jan wordt geënterd. Terwijl Bob en Arie een gevangene koesteren ontpopt Jan zich als een eersteklas vuilverwerker.

De drie jongens, Bob Evers, Arie Roos en Jan Prins beleven weer eens een spannend avontuur in Amerika. Het verhaal speelt zich bijna geheel af in een luxe resort, Treasure Island geheten. Ruim 100 bladzijden lang volgt de ene actie op de andere actie.

Meer
Bliksemacties bij de Buurserbeek64
Bob Evers65
Valstrikken in en om een Veluwse Villa66
De Laarzenvrouw van lerwick67

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/grof-geschut-op-schateiland-bob-evers-48/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }