Leugens

Leugens
Title: Leugens
Originele titel: Lies
Genre:
Serie:
Series Number: 3
ISBN: 9789000301577
ISBN13: 9789000301577
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 4.08
Format: ebook
Deel 3 van deze bloedstollende YA-thrillerserie in oogverblindende uitgave Het leven in de FAKZ wordt steeds harder en grimmiger. De kinderen hebben een stadsraad opgericht, maar Sam baalt er behoorlijk van dat hij nu iedere beslissing aan hen moet voorleggen. Hij vertelt hen dan ook niets over Orsay, die beweert dat ze dromen kan opvangen van de volwassenen aan de andere kant van de muur. Veel kinderen geloven haar, maar wie zegt dat haar visioenen kloppen? Al snel ontstaan er allerlei geruchten en is onduidelijk wie de waarheid spreekt. Als Sam en Astrid ook nog ruzie krijgen, weten de kinderen al helemaal niet meer wie ze kunnen vertrouwen. Het wordt Sam te veel en hij vlucht, juist als de stad in brand wordt gestoken. De chaos is compleet.

De kinderen in de FAKZ hebben nu een stadsraad, maar Sam, de leider, baalt er van dat hij nu ieder idee dat hij heeft eerst aan hen moet voorleggen voor hij het kan uitvoeren.

Sam en Astrid krijgen ruzie en de kinderen weten niet meer wie ze kunnen vertrouwen. Dan  breekt er brand uit in de FAKZ, maar Sam is weggelopen..

 

(later een betere review.. ben nu te moe)

Meer
Plaag4
Angst5
Licht6

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/gone-leugens/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }