Erfgenaam van vuur

Erfgenaam van Vuur
Title: Erfgenaam van Vuur
Originele titel: Heir of Fire
Series Number: 3
ISBN: 9789402306705
ISBN13: 9789402306705
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 4.46
Format: ebook
Celaena Sardothien heeft de gevechten op leven en dood overleefd, maar tegen een zeer hoge prijs. Hoewel ze niets liever wil dan de dood van haar dierbare vriend wreken, moet ze aan een nieuwe reis beginnen om de strijd met haar duistere waarheid aan te gaan... Een waarheid over haar erfenis die haar toekomst voorgoed kan veranderen. Ondertussen verzamelen haar vijanden zich aan de horizon met maar één doel: de inwoners van het koninkrijk tot slavernij dwingen. Om ze te verslaan moet Celaena de kracht vinden om niet alleen haar eigen demonen te overwinnen, maar ook het kwaad dat op het punt van uitbreken staat. Als ze wint wordt ze Adarlans grootste bedreiging - en zijn grootste vijand. Boordevol bloedstollende actie, nieuwe personages en romantiek. Dit derde deel zal lezers boeien van de eerste tot en met de laatste pagina.

Weet niet zeker wat ik moet zeggen over Erfgenaam van Vuur. Het heeft mij enige tijd gekost om het te lezen, en soms liet ik het wel een dag of meer liggen Op de een of andere manier greep het me niet zo als de vorige twee delen. Normaal gesproken heb ik dit soort boeken in een dag of twee, drie wel uit, maar nu kostte het me ruim een week. Ook had ik minder binding met Celeana en ik voelde me meer in de richting van Manon Zwartbek getrokken.

We lezen uitgebreid over hoe Celeana haar magische vermogens traint en er grotendeels in faalt.

Tempo van het boek is traaaaaag, en dat zal ook een van de redenen zijn dat het mij minder lag. Het boek vertelde meerder verhalen, gezien vanuit verschillende standpunten.

Ik wil dit boek maar het liefst vergeten.

Meer
De glazen troon1
De donkere kroon2
Koningin van de Schaduw4

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/erfgenaam-van-vuur/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
@media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }