Een trio en drie dubbele duo’s

Een trio en drie dubbele duo's
Title: Een trio en drie dubbele duo's
Series Number: 2
Categorie:
ISBN13: 9789082661248
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 4.33
Format: Paperback
Een spoedklus voor ma Roos Het is een klusje van niks: schoenen ruilen. Maar voor Jan en Arie de winkel bereiken, zien ze eerst dat een vrouw wordt beroofd en daarna dat de eigenaresse van een winkel gevangen wordt gehouden in een kamer vol met schoenen. Een plunjezak verdwijnt De plunjezak van Arie verdwijnt op het vliegveld van Springfield, Missouri. Bob ziet een man gebukt gaan onder de plunjezak, maar wordt tegengehouden door een agent. In Branson, de plaats waar sterren van weleer optreden, merken de jongens dat er meer achter de diefstal zit dan ze konden vermoeden. Opstootje in Little Odessa Bob en Jan raken vlak bij Coney Island, New York, berokken bij een aanrijding. De dader rijdt door, achterna gezeten door Jan die ontdekt dat Bob en hij zijn beland in een ruzie tussen Russische immigranten en een Amerikaanse tweeling. Met Gilcraft op Bermuda Verzoek van een oude bekende: zoek uit wie steeds de waterscooters, kano's en duikuitrustingen stelen die ik voor mijn film nodig heb. Jan, Bob en Arie zitten dagenlang tevergeefs op wacht. Dan hebben ze opeens beet... en staan ze tegenover een meer dan geduchte tegenstander.

Review:
Een viertal korte verhalen met Arie Roos, Jan Prins en Bob Evers, waarbij het laatste verhaal mij nog het meeste aansprak.

Verder valt er weinig te zeggen over het boek.

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/een-trio-en-drie-dubbele-duos-bob-evers-extra-2/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner