Een Toernooi Van Ridders

Een toernooi van ridders
Title: Een toernooi van ridders
Originele titel: A Joust Of Knights
Auteur:
Genre:
Series Number: 16
ISBN: 9781632917041
ISBN13: 9781632917041
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.96
Format: ebook
"DE TOVENAARSRING heeft alle ingredienten voor direct succes: intriges, samenzweringen, mysteries, dappere ridders en opbloeiende relaties vol met gebroken harten, bedrog en verraad. Het houdt je uren bezig en is voor alle leeftijden geschikt. Aanbevolen voor de permanente bibliotheek van alle fantasie lezers." -Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (regarding A Quest of Heroes) "[Een] vermakelijk epische fantasie." -Kirkus Reviews (regarding A Quest of Heroes) "Het begin van opmerkelijke dingen zijn aanwezig." -San Francisco Boek Review (regarding A Quest of Heroes) In EEN TOERNOOI VAN RIDDERS, volgen Thorgrin en zijn broeder het spoor van Guwayne op zee, achtervolgen ze hem naar het Eiland der Licht. Maar zodra het verwoeste eiland en de stervende Ragon bereiken, kan alles te laat zijn. Darius wordt naar de Keizerlijke hoofdstad gebracht en naar de grootste arena aller tijden. Hij wordt door een geheimzinnige man getraind die vastbesloten is hem in een krijger om te vormen en om hem het onmogelijke te overleven. Maar de arena in de hoofdstad is niet als iets wat Darius ooit heeft gezien en de ontzagwekkende vijanden zijn misschien zelfs voor hem te sterk om te overwinnen. Gwendolyn is midden in de familie verwikkelingen van het koninklijk hof van de Bergrug betrokken, terwijl de Koning en Koningin haar om een gunst smeken. Op zoek naar onaardse geheimen die de toekomst van de Bergrug en de redding van Thorgrin en Guwayne kunnen veranderen, is Gwen geschokt door wat ze ontdekt als ze te diep graft. De band tussen Erec en Alistair's wordt hechter naarmate ze verder de rivier opzeilen, naar het hart van het Keizerrijk, vastberaden om Volusia te vinden en Gwendolyn te redden - terwijl Godfrey en zijn bemanning een ravage aanrichten binnen Volusia, vastbesloten om hun vrienden te wreken. En Volusia leert wat het betekent om over het Keizerrijk te heersen, terwijl haar dierbare hoofdstad van alle kant omsingeld wordt. Met zijn smaakvolle wereldse gebouwen en karakters is EEN TOERNOOI VAN RIDDERS een episch verhaal over vrienden en geliefden, over rivalen en minnaars, over ridders en draken, over intriges en politieke intriges, over ouder worden, over gebroken harten, over bedrog, ambitie en verraad. Het is een verhaal over eer en moed, over lot en noodlot, over tovenarij. Het is een fantasie die ons naar een wereld die we nooit zullen vergeten brengt en die voor alle leeftijden aantrekkelijk is. "Een levendige fantasie ....Het begin van wat een episch jong volwassen serie belooft." -Midwest Book Review (regarding A Quest of Heroes) "Een vlot en makkelijk leesvoer ...je moet lezen er wat weer gebeurt en je wil het niet wegleggen." -FantasyOnline.net (regarding A Quest of Heroes) "Vol met actie .... Rice's schrijven is solide en stelling intrigerend." -Publishers Weekly (regarding A Quest of Heroes)

Waarom blijf ik me zelf toch steeds martelen met deze serie? Ik heb er eigenlijk genoeg van. Gelukkig nog maar een boek te lezen, want dat is het rare, ik wil de serie echt uitgelezen hebben. En ik blijf er bij, dit verhaal heeft potentie, als het alleen maar een betere auteur had (en ook een vertaler, die niet op de automaat vertaalt, maar ook leest waar het verhaal over gaat). Alleen al de synopis van het boek …

Thorn vliegt op zijn draak in een uur zo’n 1000 mijlen weg, iets waar zijn vrienden op het schip maanden over zouden toen. Toch, op het moment dat Thor op zijn bestemming aankomt, zijn zijn vrienden daar ook al.

Waar is het plot gebleven? Was er eigenlijk wel eentje? Het voelt alsof het verhaal opnieuw verteld gaat worden, maar dan met een ander jasje.

Ik vraag me af of Rice wel genoeg tijd heeft om in het volgende boek alles tot een einde te brengen. Of blijven we zitten met niet opgeloste zaken.

Meer
Een mars van Koningen2
Een gift van wapens8
Een zee van schilden10
Gave van strijd17

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/een-toernooi-van-ridders-tovenaarsring-16/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }