Een postpakket voor Porto

Een postpakket voor Porto
Title: Een postpakket voor Porto
Originele titel: Een postpakket voor Porto
Genre:
Serie:
Series Number: 71
Sub Serie-naam: CostaPalaces
Sub Serie #: 3
Categorie:
ISBN: 9789083132556
ISBN13: 9789083132556
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 0.00
Format: Paperback
Het geld dat de drie jongens hebben verdiend, is verstopt onder een betonplaat, maar daar blijkt later een vorkheftruck op geparkeerd.

Het derde deel uit deze trilogie.

Om te voorkomen dat het geld dat Jan, Bob en Arie eerder hebben verdiend door Popeye/Carlos of Vandam wordt gestolen, begraaft Jan dit onder een betonplaat op een camping in Zuid-Spanje. Als Bob en hij dat later willen ophalen blijkt er een vorkheftruck op te staan.

Het lukt het drietal om met hulp van Hemingway, Morty en Marjorie om al het geld uit eindelijk in Gibraltar te krijgen. Jan gaat met Marjorie mee om het geld op een bank te deponeren, en reist daarna per vliegtuig naar Porto, waar hij eerst een kamer huurt in een hotel, maar al snel verkast naar een appartement tegenover het postkantoor van Porto.

Ondertussen lukt het Bob en Arie om Vandam te volgen die op zijn motor eveneens op weg is naar Porto Voor ze daar aankomen hebben ze nog wat te beleven.

Meer
Bliksemacties bij de Buurserbeek64
Bob Evers65
Valstrikken in en om een Veluwse Villa66
De Laarzenvrouw van lerwick67

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/een-postpakket-voor-porto/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
@media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }