Een onzeker licht

Een onzeker licht
Title: Een onzeker licht
Originele titel: In the Afterlight
Series Number: 3
ISBN: 9789045215655
ISBN13: 9789045215655
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 4.28
Format: Paperback
De overlevenden zullen nooit ophouden te vechten... Ruby kan niet terugkijken. Gebroken door een ondraaglijk verlies hergroeperen zij en de kinderen die de aanval van de regering hebben overleefd zich in het noorden. Onder hen is een gevangene: Clancy Gray. Alleen Ruby heeft macht over hem en slechts een kleine fout kan ertoe leiden dat Clancy een ravage in hun hoofden aanricht.

Vaak is het het tweede boek in een trilogie die tegenvalt, maar in dit geval was het tweede deel heel wat beter. Een groot deel van dit boek werd besteed aan het trainen en plannen maken. Van de zo’n 500 pagina’s was er slechts in 100 of zo enige actie.

Cole en Chubs waren mijn favorieten. Mijn afkeer voor Ruby is weer groter geworden. Ruby met haar ‘wanna-be’-held gedrag, het over bezorgd zijn ten opzichte van iedereen, zonder rekening te houden met de gevoelens van die anderen.

Verder was dit geen top boek, maar ook zeker niet slecht.

Meer
De overlevenden1
Onvergetelijk2
Nagelaten4

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/een-onzeker-licht/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }