Een Mars Van Koningen

Een mars van Koningen
Title: Een mars van Koningen
Auteur:
Genre:
Series Number: 2
ISBN: 1230000246416
ISBN13: 1230000246416
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.68
Format: ebook
EEN MARS VAN KONINGEN neemt ons weer een stapje verder mee op Thors epische reis naar volwassenheid, terwijl hij zich meer begint te realiseren over wie hij is en wat zijn krachten zijn. Nadat hij uit de kerker ontsnapt, is Thor geschokt wanneer hij hoort over een tweede poging om Koning MacGil te vermoorden. Wanneer MacGil sterft, breekt er chaos uit in het koninkrijk. Terwijl iedereen strijdt om de troon, is het Koninklijk Hof het toneel van familiedrama’s, machtsstrijden, ambities, jaloezie, geweld en verraad. Er moet een erfgenaam worden gekozen, en iemand zal de kans hebben om het eeuwenoude Zwaard van het Lot, de bron van al hun kracht, op te tillen. Maar dan wordt het moordwapen gevonden, en men richt zich op het vinden van de moordenaars. Tegelijkertijd moeten de MacGils een andere dreiging onder ogen zien: de McClouds, die op het punt staan de Ring van binnenuit aan te vallen. Thor vecht om Gwendolyn’s liefde terug te winnen, maar wellicht krijgt hij de kans niet: hij moet inpakken en zich met zijn broeders voorbereiden op De Honderd, honderd gruwelijke, helse dagen die alle leden van de Krijgsmacht moeten overleven. De Krijgsmacht moet het Ravijn oversteken, voorbij de bescherming van de Ring, de Wildernis in, richting de Tartuvische Zee en het Eiland van de Mist, waarvan men zegt dat het bewaakt wordt door een draak. Zullen ze terugkeren? Zal de Ring overleven tijdens hun afwezigheid? En zal Thor eindelijk achter het geheim van zijn lotsbestemming komen? EEN MARS VAN KONINGEN vertelt het epische verhaal van vrienden en geliefden, van rivalen en minnaars, van ridders en draken, van intriges en politieke machinaties, van volwassen worden, van gebroken harten, van misleiding, ambitie en verraad. Het is een verhaal over eer en moed, over het lot, over tovenarij. Het is een fantasie die ons meeneemt naar een wereld die we nooit zullen vergeten, en die alle leeftijden zal aanspreken. Boeken #3 tot en met #14 zijn ook gepubliceerd!

Een goed vervolg op ‘Een Zoektocht Van Helden’, maar heeft net als dat boek en eigenlijk alle werken van Rice te kampen met veel fouten.

De jongen Thor zit gevangen. Verdacht van een poging om de koning te doden, terwijl alles wat hij deed het waarschuwen hier voor was. Terwijl Thor gevangen zit, wordt een tweede poging genomen om de koning te doden. Te midden van zijn familie en raadgevers verklaart de stervende koning Thor onschuldig.

Thor en het Legioen vertrekken voor hun ‘100 DAGEN’, de ultieme test om te bekijken of iemand geschikt is voor het Legioen en misschien uiteindelijk wel een ‘ZILVEREN’ worden kan. Tijdens de vaartocht naar het eiland waar ze 100 dagen zullen verblijven, wordt het schip aangevallen door een vloot van het Rijk. Het lukt om te ontsnappen, maar dan …

Gareth blijft arrogant, en doet alles wat hij kan om de door zijn vader opgebouwde vrede in het koninkrijk te vernielen.

Meer
Een gift van wapens8
Een zee van schilden10
Een land van vuur12

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/een-mars-van-koningen-tovenaarsring-2/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }