Een Heerschappij Van Koninginnen

Een Heerschappij Van Koninginnen
Title: Een Heerschappij Van Koninginnen
Originele titel: Rule of Queens
Auteur:
Series Number: 13
ISBN: 9781632915467
ISBN13: 9781632915467
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.89
Format: ebook
DE TOVENAARSRING heeft alle ingredienten voor direct succes: samenzweringen, intriges, mysterie, dappere ridders en opbloeiende relaties, compleet met gebroken harten, bedrog en verraad. Het zal je urenlang boeien, en is geschikt voor alle leeftijden. Aanbevolen voor de permanente collectie van alle liefhebbers van fantasy."--Books and Movie Reviews, Roberto Mattos EEN HEERSCHAPPIJ VAN KONINGINNEN is Boek #13 in de Bestverkopende serie DE TOVENAARSRING, die begint met EEN ZOEKTOCHT VAN HELDEN (boek #1). In EEN HEERSCHAPPIJ VAN KONINGINNEN zeilen Gwendolyn en de overblijfselen van haar natie in ballingschap de vijandige havens van het Rijk in. Ze worden door Sandara's mensen ingenomen en proberen te herstellen en een nieuw thuis op de bouwen in de schaduwen van Volusia. Thor, die vastberaden is om Guwayne te redden, vervolgt samen met zijn broeders van de Krijgsmacht zijn zoektocht. Ze reizen af naar de enorme grotten die toegang bieden tot het Land van de Geesten, waar ze ondenkbare monsters en exotische landschappen tegenkomen. Op de Zuidelijke Eilanden offert Alistair zichzelf voor Erec op-maar een onverwachte wending kan hen misschien allebei redden. Darius riskeert alles om Loti, de liefde van zijn leven, te redden. Dat betekent wel dat hij in zijn eentje de confrontatie met het Rijk aan moet gaan. Maar zijn conflict met het Rijk, zo zal hij ondervinden, is nog maar net begonnen. Ondertussen gaat Volusia, na haar moord op Romulus, aan de slag om haar macht over het Rijk te verzekeren en de meedogenloze koningin te worden die ze voorbestemd is te zijn. Zullen Gwen en haar mensen het overleven? Zal Guwayne gevonden worden? Zullen Alistair en Erec het overleven? Zal Darius Loti redden? Zullen Thorgrin en zijn broeders het overleven? EEN HEERSCHAPPIJ VAN KONINGINNEN is een episch verhaal van vrienden en geliefden, rivalen en minnaars, ridders en draken, intriges en politieke machinaties, van volwassen worden, van gebroken harten, van bedrog, ambitie en verraad. Het is een verhaal van eer en moed, van lotsbestemming en tovenarij. Het is een fantasie die ons meeneemt naar een wereld die we nooit zullen vergeten, en die alle leeftijden zal aanspreken. "Had vanaf het begin mijn aandacht en liet die niet los... Dit verhaal is een ongelofelijk avontuur in een hoog tempo, vanaf het begin vol actie. Het wordt nooit saai." --Paranormal Romance Guild {over Turned}"

Het lijkt er op dat we nu gerecyclede verhalen krijgen. De persoon Darius lijkt heel veel op Thor; Erec en Alistair hebben nu haast dezelfde problemen als Thor en Gwen eerder; Andronicus/Romulus/Volusia lijken haast dezelfde persoon te zijn.

Net als eerdere delen bevat ook dit deel weer de nodige (ver)taalfouten en een voorspelbare plot-line.

Thor. In de eerste paar delen kon ik hem nog wel pruimen, maar hij begint me steeds meer te ergeren. Thor is aan het eind zo machtig dat hij het leger van de KONING der doden de baas kan, maar uitsluitend omdat hij zich weer eens op het laatste moment herinnerde dat hij krachten had.

Ik zal deze serie uitlezen, gewoon omdat ik nu al zo ver in het verhaal zit, maar het absoluut niet aanraden aan andere lezers.

Vraag me trouwens af hoe de serie zou zijn geworden als een betere schrijver dit had geschreven.

Meer
Een mars van Koningen2
Een gift van wapens8
Een zee van schilden10
Gave van strijd17

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/een-heerschappij-van-koninginnen-tovenaarsring-13/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }