Een goede raad

Een goede raad
Title: Een goede raad
Originele titel: The Casual Vacancy
Auteur:
Categorie:
ISBN: 9789022564301
ISBN13: 9789022564301
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.31
Format: Paperback
Een grote roman over een kleine gemeenschap Wanneer Barry Fairbrother onverwacht sterft, zijn de bewoners van Pagford geschokt. Pagford lijkt een idyllisch Engels plattelandsdorp, met een charmant marktplein en een oude abdij, maar achter die fraaie façade gaan grote conflicten schuil. Rijk tegen arm, tieners tegen hun ouders, vrouwen tegen hun echtgenoten, leraren tegen hun leerlingen... In Pagford is niets wat het lijkt. De lege stoel die Barry achterlaat in de gemeenteraad is de aanleiding tot de grootste strijd die het dorp ooit heeft gekend. Wie zal zegevieren in deze verkiezingen vol opportunisme, valsheid en verbijsterende onthullingen? Een goede raad is de eerste roman voor volwassenen van J.K. Rowling. In dit bijzondere boek onderzoekt een van ’s werelds beste vertellers de grote vragen van onze tijd.

Review:
Een van de raadsleden van een kleine gemeenschap overlijdt plotseling. Dit zet het hele dorp in rep en roer.

Een beetje vreemd verhaal. Aan het einde zat ik nog steeds te wachtten op de clue, maar het schijnt dat het er gewoon niet was. Verwacht geen Harry Potter-achtige gebeurtenissen in dit boek.

Teleurstellend

Meer
Harry Potter: The Prequel0.5
Harry Potter en de halfbloed Prins6
Harry Potter and the Half-Blood Prince6
Harry Potter and the Cursed Child: Parts One and Two8

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/een-goede-raad/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }