Drakenvuur

Drakenvuur
Title: Drakenvuur
Originele titel: Die Mächte des Feuers
Genre:
Sub-genre: High Fantasy
Serie:
Series Number: 1
ISBN: 9789024530823
ISBN13: 9789024530823
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.79
Format: ebook
We schrijven 1925. De drakendoodster Silena handelt in opdracht van het Officium, een verbond van geestverwanten dat heeft gezworen jacht te maken op de gevleugelde monsters tot er niet één van over is. Als Drakenvuur opent, verkeren Silena en de andere leden van het Officium in groot gevaar, maar niet alleen vanwege de dreiging van de draken. In verschillende Europese steden lijkt zich een nieuwe onzichtbare vijand te roeren.

Moest eventjes doorbijten om goed in het verhaal te komen, maar daarna was het dan ook een boek waarvan je er steeds meer van wou lezen.
Verrassende manier van schrijven, zeker in de fantasy-wereld.

Het verhaal gaat over Helena, een van de laatste overgebleven erfgenamen van St. Joris. Zij vecht tegen draken en is er erg goed in. Tot alles opeens veranderd.
Een draak wil alle doen om de absolute heerschappij te verkrijgen en dood daarvoor zijn soortgenoten en zelfs de oudste draken in de wereld.

Veel actie, bloederige gevechten, verraad en dode mensen en draken.

No entries found for the "author" taxonomy.

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/drakenvuur-draken-1/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }