Dodenschip

Dodenschip
Title: Dodenschip
Originele titel: Plague Ship
Series Number: 5
Categorie:
ISBN: 9789044329629
ISBN13: 9789044329629
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 4.06
Format: Paperback
Juan Cabrillo is de kapitein van de Oregon, een hightech schip dat wordt bemand door voormalige militairen en spionnen en dat de ene na de andere gevaarlijke missie uitvoert. Na een geheime operatie tegen Iran in de Perzische Golf ontdekt de bemanning een stuurloos ronddrijvend cruiseschip, met honderden lijken aan dek. Terwijl Cabrillo aan boord gaat om uit te zoeken wat er is gebeurd, wordt het schip geteisterd door een aantal explosies. Op het nippertje weet hij zichzelf en de enige overlevende van het cruiseschip te redden...

Review:
De bemanning van de Oregon, een schip dat top-secret missies uitvoert, ontdekt een stuurloos drijvend cruiseschip, met honderden lijken aan boord. Terwijl een onderzoeksteam aan boord gaat, doen er zich een aantal explosies voor, waarop het schip begint te zinken. Op het nippertje weet het team zich in veiligheid te brengen, te samen met een overlevende.

Het team van Juan Gabrillo komt er achter dat een sekte, het plan heeft om een groot deel van de mensheid te steriliseren door een gebruik te maken van een virus op verschillende cruiseschepen.

De responsivisten, een groep van enkele duizenden leden, denkt dat de wereld ten onder gaat aan het eindeloos ‘fokken’ van de mensheid en wil hier een eind aan maken.
Het is aan Juan en de bemanning van de Oregon om een einde te maken aan dit plan, maar is het te laat om de mensheid te redden?

De proloog was niet erg interessant voor mij, maar toen ik eenmaal in het boek kwam, was ik verkocht.

Meer
Operatie Dragon10
Schokgolf13
Inferno op zee16
Storm in Havanna23

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/dodenschip-dossier-oregon-5/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }