De wraak van de tovenaar

De wraak van de Tovenaar
Title: De wraak van de Tovenaar
Originele titel: Das Reich der Rache
Genre:
Serie:
Series Number: 3
Categorieën: ,
ISBN: 9789024572434
ISBN13: 9789024572434
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.47
Format: ebook
Als Omar het spoor is kwijtgeraakt van zijn geliefde, de beeldschone danseres Melikae, loopt zijn hart over van verdriet. Het enige wat hij nog van haar heeft is de afscheidsbrief waarin ze laat weten niet meer van hem te houden. Moedeloos geeft Omar zijn zoektocht op en treedt hij in dienst van het leger, in de hoop een snelle dood te vinden. Op weg naar de stad van de Ravengoden, Al'Anfa, bereikt hem echter het nieuws dat Melikae in handen is gevallen van de boosaardige tovenaar Abu Djenna. Hij besluit een laatste, wanhopige poging te wagen zijn geliefde terug te winnen.

Review:
Na het einde van het vorige boek ‘Het Spel van de Raven (Ravenstorm #2‘ had ik gehoopt dat dit boek beter zou worden. Helaas, dat was valse hoop. Veel slechter kon het niet worden, maar veel beter dus ook niet.

Het is niet dat Hennen niet kan schrijven, verre van dat. Zijn boeken over ‘De Elfen’ zijn zeer goed te lezen. Dit boek was echter meer van het zelfde.

Het einde was wel verrassend te noemen. Ik had eerder de personages andersom verwacht.

Meer
Der Tanz der Rose1
Fjordland3
Het spel van de raven2

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/de-wraak-van-de-tovenaar-ravenstorm-3/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }