De Waarheid

De Waarheid
Title: De Waarheid
Originele titel: The Truth
Genre:
Series Number: 25
Sub Serie-naam: industriële revolutie
Sub Serie #: 1
Categorieën: ,
ISBN: 9789022533840
ISBN13: 9789022533840
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 4.36
Format: Paperback
Willem van der Woord is (per ongeluk) hoofdredacteur van de eerste krant op de Schijfwereld: het Ankh-Meurborks Nieuwsblad (motto "De Waarheid Slaakt Ketens"). En dus staat hij nu bloot aan de eeuwige gevaren van het journalistenvak: lui die het op zijn leven gemunt hebben, een bekeerde vampier met een doodsverachtende obsessie voor flitsfotografie, nog meer lui die het weer anders op zijn leven gemunt hebben en wat nog het ergst is, die vent die maar blijft zeuren om toch vooral plaatjes van zijn geinige aardappelen af te drukken. Met: Tout Ankh-Meurbork, meneer Prik en meneer Tulp, en... Vrouw Baart Cobra!

Weer een van Sir Pratchett’s meesterwerken. Hij maakt goed gebruik van zijn ervaringen met kranten in dit meesterlijk deel uit de Schijfwereld.

Nooit had Willem van der Woord kunnen denken dat zijn maandelijkse nieuwsbrieven zoveel aandacht zouden krijgen. Als hij ze echter dagelijks begint uit te geven krijgt hij de verrassing van zijn leven.

Meer
Dat wonderbare licht2
Rollende Prenten10
Pyramides7
Geld moet wapperen36

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/de-waarheid-schijfwereld-25/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
@media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }