De verhalen

De verhalen
Title: De verhalen
Originele titel: The Inheritance
Auteur:
Genre:
ISBN: 9789024544943
ISBN13: 9789024544943
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 3.98
Format: Paperback
Een sublieme verhalenbundel die onder meer nieuwe feiten onthult over de wereld van De Boeken van de Zieners en De Kronieken van de Wilde Regenlanden. Onder haar eigen naam, Megan Lindholm, liet ze al zien hoe goed ze schreef voor ze onder het pseudoniem Robin Hobb wereldfaam vergaarde. Een greep uit de onderwerpen in deze bundel: bovennatuurlijke wezens, zwervers met een groot geheim en... dodelijke katten. De gevarieerde onderwerpkeuze geeft aan hoe hoog en breed het doek is waarop Megan Lindholm en haar alter ego Robin Hobb hun verhalen penselen.

Boek met een aantal korte verhaaltjes. Heb alleen de laatste drie gelezen, omdat die nog enige binding hadden met de verhalen uit de ‘Zieners’ reeks.

Ben niet echt liefhebber van korte verhalen, omdat je je dan niet met een karakter kan identificeren, en ook deze verhalen waren daarop geen uitzondering.

3 sterren.

Meer
Assassin's Apprentice1
Moordenaar des konings2
Het dolende schip5
De Moordenaar van de Nar14

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/de-verhalen/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }