De strijd der koningen

De strijd der koningen
Title: De strijd der koningen
Series Number: 2
ISBN13: 9789024556533
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 4.41
Format: Hardcover
Sinds de dood van koning Robert woeden de opvolgingstwisten om de IJzeren Troon steeds feller voort. Zo schuwt Robert oudste broer geen middel om zijn aanspraken te bekrachtigen, van zwarte magie tot broedermoord. Vooralsnog zonder resultaat. Duidelijk is dat koningin Cersei alles op alles zal zetten om te heersen tot Roberts zoon volwassen is. Een hele opgave. Want terwijl de vijand oprukt naar de hoofdstad, heeft Cersei haar handen vol aan de vele hofintriges. Daarbij is niet duidelijk wat de geslepen en altijd manipulerende kobold Tyrion Lannister precies in zijn schild voert. De Noordlanden, waar als vanouds de Starks heersen, hebben intussen eigenmachtig een koning benoemd, Robb Stark. Met zijn legers trekt hij op tegen de perfide Lannisters om de moord op zijn vader te wreken. Maar daarbij blijft zijn erfgoed vrijwel onverdedigd achter, open voor een verrassingsaanval.

Review:
Wauw. Wat een boek. Een aantal (hoofdrol) figuren blijken de dood te vinden in dit boek. Of… misschien toch niet. Wie weet. We lezen dat vast wel in boek #3.

“De winter komt”

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/de-strijd-der-koningen-het-lied-van-ijs-en-vuur-2/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner