De Storm

De Storm
Title: De Storm
Serie:
Series Number: 10
ISBN: 9789044340310
ISBN13: 9789044340310
Book URL: GoodReads.com
Goodreads Rating: 4.04
Format: ebook
In het midden van de Indische Oceaan is een NUMA-onderzoeksschip bezig met het nemen van watermonsters. Uit het niets valt een zwerm zwarte microrobots het schip aan, niets dan doden achterlatend. Kurt Austin en een ander NUMA-team ontdekken dat ze het moeten opnemen tegen een crimineel van ongekende slechtheid, die zijn duivelse plannen niet wil stopzetten.

Het lezen van een Cussler is net zo iets als het een paar keer per jaar ontmoeten van een goede vriend. Je weet welke conversaties je zal hebben, hoe hij zijn koffie drinkt, en bij het afscheid nemen, weet je dat je elkaar snel weer zult ontmoeten.

De Storm is geen uitzondering. Cussler heeft een beproefde formule, die hij al meer dan 30 jaar gebruikt. Sterke karakters die uit onmogelijke situaties ontsnappen, check. Een wereldbedreigende maniak, check. Actie en avontuur, check.

Het boek is geen diepgaande proza en heeft geen complexe karakters, maar dat hoeft niet. Het leest gewoon lekker, en daar gaat het om.

 

Meer
Inferno op zee16
Schokgolf13
Storm in Havanna23
Vuurijs3

Permanent link to this article: https://edwinleest.ddns.net/index.php/review/de-storm-numa-files-10/

Als affiliate bij BOL.com krijg ik een klein percentage van alle verkopen via links op deze sites.
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner @media print { @page { margin: 5mm !important; } } /* Use the Inter Font */ @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; }